Kies in het menu het meubel dat u zoekt
Room-devider op maat

Met een roomdevider als scheidingswand, snijdt het mes gelijk aan 2 kanten. In de eerste plaats bent u geen wanden of muren nodig en tegelijkertijd heeft u dan in één keer 2 compleet afgewerkte kastwanden. Veruit de voordeligste, gemakkelijkste en meest flexibele oplossing om ruimten op te delen.
Combinaties van bijvoorbeeld een kledingkast aan de ene kant en boekenkast aan de andere, of juist een geheel open kast behoren tot dan ook tot eenvoudig te realiseren mogelijkheden. Ook hier bent u weer zelf de architect van uw meubel.

Niet alleen functioneel in de woonkamer, om bijvoorbeeld zithoek en eethoek van elkaar te scheiden of de inkijk te beperken, maar ook juist voor de slaap- of zolderkamer zijn roomdeviders een praktische oplossing voor ruimteverdeling.

Het is erg lastig om middels foto's deviders te laten zien.(u ziet maar 1 kant) Wel kunnen wij u talloze 3D ontwerptekeningen ter inspiratie laten zien en voor u een ontwerp naar wens maken in onze showroom.

Een voorbeeld van een open roomdevider De kledingkast-kant van deze roomdevider De tv- en audiokant van deze roomdevider Een basic ontwerp van een open roomdevider
Klik op de afbeelding om deze te vergroten
Klik hier om terug te gaan naar onze startpagina Hier vind u al onze gegevens, incl een routeplanner Klik hier om onze uitstekende garanties te bekijken Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina

Site is eigendom van ComfortWood © 2012 Disclaimer