Kies in het menu het meubel dat u zoekt
Gebruikersklasse norm EN 13329

Wat presteren onze laminaatvloeren? Hoe goed zijn ze?
.
Het is maar goed dat er een kwaliteitsnorm voor vloeren is waarop een koper zich kan beroepen.
De vloernorm EN 13329 deelt laminaatvloeren in aan de hand van verschillende kwaliteitskenmerken binnen de zogenaamde "aanbevolen gebruiksklassen". Daarmee biedt deze norm een fabrikant-onafhankelijke kwaliteitsnorm en dus een betrouwbaar vergelijkingspunt voor de koper. Bekijk in deze brochure de gebruikersklassen van ons laminaat.

Gebruiksklassen zijn dus een (fabrikant) onafhankelijke indeling voor laminaatvloeren aan de hand van verschillende kwaliteitskenmerken. Er zijn volgende gebruiksklassen:

  • GK 23 voor woonruimtes met intensief gebruik.
  • GK 31 voor projecten met beperkt of tijdelijk gebruik.
  • GK 32 voor industriële ruimtes met gemiddeld gebruik.
  • GK 33 voor industriële ruimtes met intensief gebruik.
  • GK 34 voor projecten met zeer zwaar gebruik.

Alle, door ons geleverde laminaatvloeren, voldoen minimaal aan gebuikersklasse 32 en vanwege deze hoge kwaliteit kunnen wij minimaal 15 jaar garantie geven bij particulier gebruik. Daarnaast presteren al onze laminaatvloeren minimaal 40%, maar in veel gevallen zelfs 60%, beter bij bescherming tegen uitzetting, dan de norm EN13329 voorschrijft.

Meer informatie vind u in onze brochure "laminaatvloeren".

Klik hier om terug te gaan naar onze startpagina Hier vind u al onze gegevens, incl een routeplanner Klik hier om onze uitstekende garanties te bekijken Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina

Site is eigendom van ComfortWood © 2012 Disclaimer